Lidt om mig

Psykoterapeut, Cand.pæd.pæd.psyk. Rikke Holst Gulstad

Jeg er 51 år, uddannet kandidat i pædagogisk psykologi fra Aarhus Universitet, med speciale indenfor udvikling og personlighedspsykologi. Til dagligt er jeg ansat som behandler i Center For Ludomani, og har haft egen praksis siden 2007. 

Uddannelse og interesseområder
Compassion Fokuseret Terapi (CFT)
Kognitiv adfærdsterapi
Biofeedback og mindfulness

Kandidat i Pædagogisk psykologi, 2015.
DPU Aarhus universitet

Bachelor i pædagogik, 2011
Københavns Pædagogseminarium.

Psykoterapeutisk Institut, 2004-2007
www.psykoterapeutiskinstitut.dk

Continuity supervisor DFB 1995-2008

Etik og tavshedspligt.
Jeg praktiserer ud fra det etiske regelgrundlag, udstedt af Dansk Psykologforeningen og Psykoterapeutforeningen. 
https://www.dp.dk/om-dp/etiknaevn/

https://psykoterapeutforeningen.dk/medlemskab/etik-og-raadgivning/

Supervision
Jeg modtager jævnligt supervision fra autoriserede psykologer og psykiater, samt deltager i træningsgrupper under uddannelser.

Klienterfaring med
Unge og voksne mænd og kvinder med ludomani og spilafhængighed,  sex afhængighedsproblematik, selvværdsproblematikker, relation og par problematikker.
Professionel erfaring med børn fra 0-16 år inden for normalområdet, samt anbragte børn 0-8 år, har jeg arbejdet med forældreskabet og familielivet. Øvrig erfaring med sårbare familier på familieinstitution, samt familier med svære udfordringer. Terapien er fortrinsvis individuel og parterapi.

Jeg har baggrund i filmbranchen som continuity supervisor, hvor jeg gennem 15 år har arbejdet med mange forskellige temaer, personligheder og problemstillinger. http://www.imdb.com/name/nm0347718/?ref_=rvi_nm
Som continuity supervisor har jeg opøvet stor kompetence i at aflæse kropssprog, opmærksomhed på detaljer, lytte og se hvad der udspiller sig imellem mennesker verbalt og nonverbalt.